PK-yritysten tilitoimistopalvelut

Raision Tilitoimisto on vuonna 1977 perustettu täyden palvelun tilitoimisto, jonka toiminta-aluetta on Raision lisäksi Turku ja Turun seutu.  Raision Tilitoimiston aputoiminimiä ovat TiliVallu ja MO Isännöinti.

Me Raision tilitoimistossa hoidamme sujuvasti ja asiantuntevasti kaikenkokoisten yritysten lakisääteiset velvoitteet, esimerkiksi kirjanpidon, tilinpäätökset, kaikki veroasiat ja palkanmaksu. Siten voit yrittäjänä keskittyä omaan työhösi ja toimialaasi. 

Myös alkava yritys voi Raision Tilitoimiston asiakkaana keskittyä täysipainoisesti oman liiketoimintansa kehittämiseen. Me puolestaan voimme huolehtia esimerkiksi liikeidean laskennallisesta testaamisesta, rahoitustarpeiden kartoittamisesta ja yrityksen perustamisasiakirjojen laatimisesta.

Toimintatapaamme kuuluu, että tunnemme asiakasyritystemme toimialoihin liittyvät käytännöt, kuten laskutus- ja perintäasiat, verosuunnittelun sekä arvonmääritykset. Asiantuntijapalvelumme ulottuvat myös sellaisiin toimenpiteisiin kuin analyysi ansaintalogiikasta sekä taloudellisen tiedon tuottaminen ja tulkinta.